Top 5 aplicații Android adaptate la Material Design

aplciatii android material design

Când a fost lansat Android Lollipop, instant am fost plăcut surprins, deoarece interfața Material Design m-a atras suficient încât să nu-mi doresc să mai instalez aplicații de tip launcher ca să mai schimb infățișarea. Deci, pentru prima oară am rămas, fără urme de indoială, la interfața stock.

Și cum Android e un sistem open-source, Google a pus la dispoziție toate resursele necesare creării unei aplicații sau actualizării unei aplicații care să se "asorteze" cu noul look al Android Lollipop, mai nou Android Marshmallow 6.0, versiune ce își va face apariția în curând, dar care va rămâne la interfața de Material Design.

Astăzi vă ofer un top 5 aplicații Android adaptate la Material Design, aplicații din diferite categorii, dar care sunt utile pentru majoritatea utilizatorilor Android. Let's start!


1. Cabinet BETA
Cabinet oferă o experiență mai simplificată când vine vorba de răsfoirea prin zecile de foldere de pe unitatea de stocare a dispozitivului Android, fie ea internă sau externă, deoarece aspectul Material Design oferă o interfață intuitivă și foarte ușor de folosit.



2. QKSMS
QKSMS este o aplicație terță parte care înlocuiește aplicația de mesagerie pentru SMS-uri/MMS-uri, oferind o experiență cu Material Design ușor de personalizat. Practic, este o alternativă pentru cei care nu sunt satisfăcuți cu aplicația Messenger by Google, ce are și ea o interfață Material Design pentru aplicația internă de mesaje.


3. Shuttle Music Player
Dacă sunteți nesatisfăcuți de Google Play Music, atunci puteți încerca Shuttle Music Player, o aplicație gratuită ce joacă un rol important pentru ascultătorii de muzică, deoarece și aceasta are o interfață Material Design, ușor de folosit, plăcută ochiului și atractivă.




4. Piktures Gallexy Photo & Video
Cine dorește o aplicație cu care să răsfoiască prin sutele, miile de poze pe care le are, dar și video-uri, această aplicație e pur și simplu cea mai bună alegere, în opinia mea. E foarte, foarte elegantă, bine structurată și e bazată pe interfața Material Design, astfel că aplicați are animații specifice, elemente grafice specifice și totul e intuitiv.



5. Wally
Wally este o aplicație ce reprezintă vechiul Wallbase, actualul Wallhaven pe PC, o aplicație ce pune la dispoziție o grămadă de wallpapere cu rezoluții dincolo de 4K. Eu folosesc această aplicație atât pe Android, cât și pe laptop, ba chiar am numai wallpapere de la ei, pentru că sunt foarte bune calitativ. În plus, interfața Material Design oferă un răsfoit foarte bun în listă, o previzualizare și o funcție foarte ușoară de salvare și setare ca imagine de fundal.

Distribuie

Articole similare

Previous
Next Post »