Nexus 5X și 6P ar putea fi precomandate incepand cu 29 Septembrie

nexus 5x

Precomenzile Nexus 5X și 6P ar începe pe 29 septembrie, spun zvonurile

În ultima vreme Internetul e plin de informații ce fac referire la următoarele două terminale din gama Nexus, mai exact Nexus 5X și 6P, primul fiind produs de LG, iar celalalt de Huawei. Am fost martori la o serie de specificații și poze ce aduc terminalele în centrul atenției, dar astăzi AndroidPolice oferă o informație importantă ce face referire la faptul că Nexus 5X și 6P ar putea fi precomandate începând cu 29 Septembrie, informație ce vine la pachet și cu lista regiunilor unde acest terminale vor fi disponibile.

Nexus 5X și 6P, conform informațiilor, vor fi disponibile în SUA, UK, Korea, Japonia, Irlanda și Canada (Nexus 6P). Nu se pomenește nimic de Europa (încă), dar să sperăm că își vor face apariția și pentru noi. 

Mai mult, se pare că și prețurile Nexus 5X și 6P sunt dezvăluite, primul terminal având un preț de 379$, în timp ce Nexus 6P ar avea un preț de 499$. Aceste prețuri fac referire la achiziția terminalelor fără contract, deoarece, conform altor zvonuri, cele două terminale nu vor mai fi disponibile în ofertele operatorilor telecom, ci libere de achiziție. Acest lucru mi se pare destul de bun, în opinia mea, dar trăim și vedem.


Distribuie

Articole similare

Previous
Next Post »