Allview anunță V2 Viper și V2 Viper X în cadrul IM World 2015


Astăzi, 7 octombrie 2015, cunoscutul brand Allview anunță cea de-a doua generație de smartphone-ui Viper, mai exact V2 Viper și V2 Viper X în cadrul IM World 2015. Acestea sunt dual-SIM cu suport 4G (ambele sloturi) cu viteze de download de până 150Mbps. Terminalele au un design slim fiind construite dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu.
“Cele mai recente dispozitive din gama Viper se adreseaza utilizatorilor exigenti, care apreciaza in egala masura performanta, durabilitatea si designul unui dispozitiv care face parte din viata de zi cu zi a acestora. Multitudinea de functii, posibilitatile de conexiune si bateria generoasa reprezinta un mix optim pentru persoanele care apreciaza un design deosebit combinat cu functionalitate ridicata. In plus, continuam sa aducem cele mai noi tehnologii pe piata autohtona, prin lansarea V2 Viper X, primul dispozitiv Allview dotat cu cablu reversibil USB de tip C, cel mai nou standard in industrie.”, a declarat Lucian Peticila, director general Visual Fan.
V2 Viper dispune de un ecran de 4.7 inch cu rezoluție HD și tehnologie AMOLED. Dispune de un CPU quad-core de 1.3GHz cu arhitectura pe 64-bit, GPU Mali T720. Beneficiază de o memorie RAM de 1GB, alături de 16GB memorie internă de stocare (slot microSD disponibil, suportă până la 128GB). La capitolul foto, V2 Viper pune la dispoziția utilizatorilor o cameră frotală de 5 megapixeli și una principală pe spate de 8 megapixeli + flash LED. Ca sistem de operare rulează Android 5.0 Lollipop și are o baterie de 2000mAh.

Fratele cel mare, V2 Viper X dispune de un ecran de 5.5 inch cu rezolutie HD și protecție GOrilla Glass 3, alături de un procesor octa-core de 1.3GHz și GPU Mali T720. Acesta oferă 1.5GB memorie RAM și 16GB stocare internă (slot microSD disponibil, suportă până la 128GB), o cameră foto frontală de 5MP, alături de 13MP pe spate. Rulează Android 5.1 Lollipop și are o baterie de 3150mAh.

Ambele terminale dispun de funcția software "touchless wake-up", ceea ce presupune pornirea ecranului prin dubla atingere, dar mai mult, utilizatorul poate apela și răspunde prin simpla ridicare a telefonului la ureche. Pe lângă acestea, V2 Viper și V2 Viper X beneficiază de tehnologie audio DTS.

Allview V2 Viper și V2 Viper X sunt disponibile din acest moment pe bază de precomandă, având prețuri 999 lei (V2 Viper) și 1249 lei (V2 Viper X), livrarile urmând a începe pe 20 octombrie și 6 noiembrie 2015.

Distribuie

Articole similare

Previous
Next Post »