RCS&RDS introduce tehnologia 4G in abonamentele Digi Mobil

digi mobil 4g

RCS&RDS introduce astăzi tehnologia 4G în cadrul abonamentelor Digi Mobil. Astfel, clienții vor putea utiliza internetul beneficiind de viteze mai mari de până la 150Mbps, astfel că viteza de încărcare a unei pagini web, a conținutului unei aplicații va fi considerabil mai mare, mai bună decât clasicul 3G. 

Cum beneficiezi de tehnologia 4G? Foarte simplu. Poți tasta la *111# (gratuit), contul Digi sau poți apela la numărul *777. Apoi trebuie să te asigură că telefonul suportă tehnologia 4G (TDD / 2600 MHz / Banda 38). Activarea 4G e gratuită.

Toate abonamentele Digi Mobil beneficiază de acestă nouă tehnologie, dar clienții Digi Mobil Optim Nelimitat au parte de un beneficiu și mai tare, deoarece vor mai primi încă 10GB trafic de date, pe lângă cei 5GB pe care îi aveau. Astfel, până la 5GB pe lună vor fi în rețeaua 3G, în timp ce ceilalți 10GB pot fi folosiți integral în rețeaua 4G.
"Astazi am mai facut un pas important in evolutia retelei Digi Mobil, oferindu-le clientilor nostri servicii 4G. Vom continua sa investim semnificativ in dezvoltarea retelei, atat in cresteri de viteza, cat si in acoperire, astfel incat sa raspundem nevoii de trafic de date mobile care este din ce in ce mai mare pentru utilizatorii nostri. Clientii Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descarca aplicatii, muzica, iar streaming-ul video si incarcarea fisierelor de dimensiuni mari se vor realiza intr-un mod mult mai rapid." a declarat Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.
Orașele cu acoperire 4G sunt: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. În etapa a 2-a, următoarele orașe vor intra și ele pe lista cu acoperire 4G: Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui si Alexandria.


Distribuie

Articole similare

Previous
Next Post »